Rol Cont Expert este o societate comercială, care activează în domeniul activitatii financiar contabile si al consultantei, înființată în anul 2003. Sediul social al societatii este în Sibiu, str. Caramidariei nr. 27 și punctul de lucru în Sibiu, Aurel Decei nr.8 / 28.Societatea isi desfasoara activitatea sub autorizatie CECCAR,autorizatia avand Serie A Nr. 2646, de asemenea desfasoara activitati in domeniul auditului avand autorizatia Nr.4708.

În această perioadă am câștigat o vastă experiență în cadrul unor companii naționale și multinaționale, oferind servicii profesionale și de calitate in sfera TVA, impozitului pe microintreprinderi, impozitului pe profit, pret de cost, documentatii credite bancare, si multe alte cerinte, proporționale cu afacerile partenerilor noștri.

Dorim să contribuim la informarea corectă a reprezentanților afacerilor cu privire la implicațiile fiscale ale tranzacțiilor pe care le gestionează și să le oferim informatii pertinente privind optimizarea costurile fiscale și non-fiscale.

Avem clienți din Germania, Austria, Italia, Anglia și bineînțeles România. În plus, am integrat personal activ și dinamic în cadrul companiei noastre pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienții noștrii și pentru a dezvolta o relație pe termen lung cu aceștia.

Contractele societatii sunt in mare masura intocmite cu societati cu afaceri solide cu cel putin 5 ani de activitate.